Program 2023

SUNDAY 22nd October

10.00amArts Fair Commences
10.00amArt Exhibition commencesArt Exhibition Building
10:00amPeople’s Choice Award voting commences (concludes 1pm)Art Exhibition Building
10.00amCinema - Southern School of Creative Arts Retrospective (repeats every 40 mins until 4pm)Aftercare Room (off Market Square)
10:15amFamily Activity – Egg and Spoon racesOn the oval
10.30amEntertainment – Peninsula Dance Elite (30 mins)Main Stage
10.30amEntertainment - Somers Ukelele Ensemble (30mins)Art Room Stage
11.00amFamily Activity – Sack racesOn the oval
11.15amEntertainment – Somers Primary School Choir (15 mins)Main Stage
11.30amFamily Activity – Tug-of-warOn the oval
11:45amEntertainment – 2023 DJ Battle Champions DJ Set & Kids Dance Competition (15 mins)Main Stage
12.00pmMC Brian NankervisMain Stage
12.15pmMeet the Artist - Interview with SculptorsMain Stage
12:30pmEntertainment – Jeff Wall Trio (40 mins)Main Stage
1:20pmEntertainment – Sage Marie (40 mins)Main Stage
2.00pmArt Prizes PresentationMain Stage
2.15pmArt Auction – Sculptures and Students’ Collaborative PieceMain Stage
2.30pmFamily Activity – Eggathon and Trophy PresentationOn the oval
3.00pmEntertainment – Brooke Taylor and the Poison Spitting Gin Queens (50mins)Main Stage
4.00pmArt Exhibition concludesArt Exhibition Building
4.10pmEntertainment - Xani (50mins)Main Stage
5.00pmArts Fair Concludes

THANK YOU

Diamond Sponsors

Bendigo Bank Balnarring

Gold Sponsors

Lacemore Lindenderry Red Hill

Silver Sponsors

Rod Hannah Design
Spudbar